Για να υπάρξει η επιτυχία… χρειάζονται κάποιες προϋποθέσεις…
Ένα καλό γλυκό για να φτάσει στα δικά σας χέρια περνάει από πολλά στάδια…
Χαρακτηριστικό γνώρισμα για ένα καλό ζαχαροπλαστείο είναι η οργάνωση και η καθαριότητά του.
Φροντίζουμε, όχι απλά καθημερινά, αλλά στο τέλος κάθε διαδικασίας για την υγεινή.
Ένα ανακαινισμένο εργαστήριο με άψογη οργάνωση είναι το θεμέλιο για την επιτυχία!
Τηρούμε όλους τους όρους υγιεινής.
Κατέχουμε όλες τις προϋποθέσεις τους συστήματος υγιεινής & ασφάλειας τροφίμων HACCP.